Intuitiv fødsel

Velkommen til dette univers hvor fødslen får lov til at være en fantastisk oplevelse!

Slut med skræmme historier, begrænsede overbevisninger og fortællinger om at fødslen "kun" er et smertehelvede og stressende for dig og din baby.

Intuitiv fødsels forløbet er for dig som ønsker noget MERE – Det er til dig som ønsker at din fødsel skal være en smukt, harmonisk og en smertefri oplevelse. Hvor det er dig som får lov til at tage styringen og kontrollen hjem, UDEN at det er smerten der tager over.

Men.. Er det muligt at føde smertefrit?

Ja, det er muligt. Det lyder umuligt, men det er virkelig muligt.

Jeg ved det, fordi jeg selv har gjort det, og jeg har hjulpet rigtig mange kvinder til at opnå det samme. Derfor véd jeg præcis, hvilke redskaber der skal til, for at du også kan få en naturlig og smertefri fødsel, imens du er i en dyb ro.

smertefri fødsel gravid jordmoder

Jeg har sammensat et unikt 8 ugers online forløb, som ikke bare er et almindeligt fødselsforberedelses forløb, men et selvudviklende forløb, hvor du også kommer til at stå endnu stærkere i dig selv end nogensinde før!


Jeg ser nemlig gang på gang nybagte mødre blive kørt helt ud og først dér skal til at "finde" sig selv.


Derfor får du i en samlet pakke ALLE MINE redskaber til en rolig, naturlig, kontrollerbar og smertefri fødselsoplevelse. Samtidig lærer du at stå stærkt og sikkert i morrollen, uden at miste dig selv og din egen energi.

"Jeg ønskede mig bare en 10% bedre fødsel, end mine to andre. MEN jeg fik en 110% bedre fødsel!! – Det der gjorde den store forskel var at jeg fik en ny overbevisningen – om at min krop var skabt til at føde."

"Forløbet hos Line har været utrolig tryghedsskabende og beroligende. Det gav mig tiltro og overskud til at være i egen krop og veerne under fødselsarbejdet. Jeg har lært at fødslen er noget fantastisk der skal ske, og jeg kan stole 100% på mig selv. Jeg havde forhåbning om en bedre fødsel men fik min drømme fødsel"

Stine D.

Kontrollér dine veer med selvhypnose

Et af de vigtigste redskaber til at opnå en fødsel, hvor smerten ikke styrer, er selvhypnose.


Selvhypnose under fødslen er en teknik til at kontrollere veerne, da det er veerne, der er årsagen til smerten.

Når du lærer at arbejde mindful sammen med dine veer, vil du kunne opnå dyb ro, selvom veerne er på deres højeste punkt.


Det vil give dig meget mere overskud til at være nærværende og tilstede i din egen energi under fødslen og muligheden for at samarbejde tæt med din partner om selvhypnosen, så i begge føler jer inkluderet i fødselsarbejdet.

Kender du følelsen?

Du glæder dig helt vildt, til at møde din baby og blive mor – måske for første, anden eller tredje gang.

  • Men.. Jeg er bange for at miste kontrollen under fødslen!


  • Hvad med smerten – kan jeg nu klare den?


  • Kommer jeg nu til at have overskud nok i mit moderskab?


  • Tænk hvis jeg kommer til at fejle som mor!

Du er ikke alene

Der er desværre utrolig mange gravid kvinder, som også dealer med lige præcis de følelser. De føler sig begrænsede, utilstrækkelige og små.

Jeg har selv været der, og jeg ved fuldstændig hvordan det er. Jeg har selv gået den lange vej, hvor det virkelig har gået op og ned, indtil jeg fandt min styrke til at stå i mig selv.

MEN, du behøver ikke at tage den lange vej – det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg ønsker nemlig, så inderligt at du finder DIN styrke, så du kommer til at stå stærkt i dig selv og i morrollen – og det hjælper jeg dig også med.


NÅR MOR ER I BALANCE ER BARN I BALANCE

..OG HØR !

Du er en person, som virkelig er der for andre mennesker og ser dem. Du har et hjerte af guld og en stor forståelse, af hvordan andre har det og hvad de har brug for


Derfor har du brug for at lære at være der for andre, UDEN at glemme dig selv eller miste din energi.

Her på forløbet får du

3 x gravid sessioner med mig

Du kommer til at få 3 x gravid sessioner over zoom, af 60 minutters varighed. I sessionerne bruger jeg clairvoyance, så det bliver fuldstændig skræddersyet, til dig og de temaer du netop står i. 

Meditationer – Fødselsrejsen

Du vil få flere meditationer og lydfiler på forløbet. Fødselsrejsen vil også indgå, som er en unik gravid meditation med din egen personlige fødselsrejse, som forbereder dig trygt til fødslen og skaber et roligt sted dybt i dig selv.

4 x online moduler

Du vil modtage 4 online moduler, som er lavet til at hjælpe dig hele vejen igennem din graviditets proces, og give dig livsomvæltende indsigter til at kunne stå stærkt i dig selv og i morrollen.  

Workbooks

Du får opgaver til hvert modul som passer til dig og forløbet. Det vil hjælpe dig til at føle dig mentalt klar til fødslen, og mulighed for at finde indre tryghed til selvkærlighed og selvomsorg, på et meget dybt plan.

Hotline til mig

Du har min fulde support gennem hele forløbet, hvilket betyder at du til enhver tid kan skrive til mig og forvente svar og støtte hurtigst muligt.

Bonus

Du får bonus materiale med på forløbet, som vil hjælpe dig til at bevare kontakten til dig selv efter fødslen – så du ikke ender med følelsen af at have mistet dig selv.

Bonus materiale! Du får mit "MomPower" forløb med GRATIS når du hopper med på Intuitiv fødsel.


Hvor vil jeg få forløbet?

Hele forløbet er online og har en varighed af 8 uger. Alt hvad du får med på forløbet kommer til at være tilgængeligt med det samme, og det hele vil ligge på appen Simplero, så du nemt kan tilgå materialet. Når du investerer i intuitiv forløb, vil du have evig adgang, og du har derfor mulighed for at tage det hele i dit eget tempo igen og igen.

Vil du føde intuitivt?

Fødslen er det mest naturlige der skal ske – alle celler i din krop ved præcist, hvordan din baby udvikler sig og trygt kommer til verden.

Din krop er nemlig skabt til lige netop dette øjeblik. Det er den samme kraft som når blomsten ved hvornår den skal blomstre og når fuglen ved hvornår den skal flyve. Det er deres instinkt som gør at de intuitivt ved præcis, hvad der skal ske.


Den samme kraft er du i besiddelse af, som når din baby kommer til verden og den bare véd at den skal skrige for at komme i gang med at trække vejret og derefter finde dit bryst. 

Det gør din baby helt intuitivt – ikke fordi den har lært det – men fordi din baby er skabt til lige netop dette øjeblik. 

smertefri fødsel

Modulerne

1
Manifestér din fødsel

Her får du metoden og forståelsen til at skabe et trygt og solidt fundament for, at du kan opnå en fantastisk fødsel.

Værktøjet til, at mestre og højne din egen energi og sætte fokus på det du gerne vil tiltrække ind i dit liv.


2
Lær selvhypnose

I modul to får du alt hvad du skal bruge for at kunne lave selvhypnose under din fødsel. Du vil lære at gå ned i denne dybe tilstand og visualisere allerede i din graviditet, hvordan du vil kontrollere dine veer, så du vil komme til at føle dig 100% klar til fødslen.


3
Indre barn

På dette modul kommer du endnu tættere på dig selv og dit indre barn. Du vil få en større forståelse for dig selv, så du kærligt kan tage ansvar og heale på gamle adfærdsmønstre som ikke længere gavner dig.4
Sund egoisme

Her får du redskaberne til at fylde dig selv op og mærke vigtigheden af dig selv, så du ikke længere behøver at spille dig selv småt. Du vil få forståelse for at give til dig selv først, så du kan give mere til dem du elsker.

Pris 8.000 kr. inkl. moms 

eller 2 rater af 4.000 kr.
Er du klar til at investere i dig selv?

Ønsker du en gravid samtale først?

Kan du mærke, at det her forløb bare kalder på dig, men at du gerne lige vil have en samtale med mig først, så er du hjertelig velkommen til at booke en gratis gravid-samtale med mig.  

Hvad siger andre?

“Det har givet stor mening for mig at øve mig i at være i kroppen og sindet på en mere naturlig og mindful måde i relation til fødslen, da det ofte har været en skræmmende ting for mig at føde. For mig giver denne vinkel en følelse at af processen og det at føde kan være et eventyr ind i sig selv, hvor man fortsat bliver mere og mere nysgerrig på hvad der gemmer sig"

Maria S.

"Jeg har opnået en helt ny bevidsthed om mine reaktioner og muligheder for at vælge en anden handling, og ændre de mønstre jeg gerne vil bryde. Line har hjulpet mig med at forstå hvordan mine forældres adfærd har påvirket mig, og hvordan jeg kan være bevidst om hvad jeg giver videre til mit barn. Jeg har lært meditationer som jeg kan bruge i hverdagen til at give mig selv et break, eller til at finde ud af hvad det er der påvirker mig, når jeg oplever følelser jeg ikke umiddelbart kan finde årsagen til."

Christine N.

"Hendes forløb giver dig en meget dybere forberedelse end andre normale fødselsforberedelseskurser, da det fokusere på en selv, ens indre barn, indre forestillinger, overbevisninger og fastlåste mønstre. Jeg er stor tilhænger af forløbet, da det også arbejder med den filosofi at mind, soul and body hænger uløseligt sammen. Hvis du gerne vil opnå en smertefri fødsel og være den mor, som du inderst inde ønsker, så tvivl ikke med at starte et forløb med Line."

De varmeste anbefalinger Janni

Janni

"De snakke og redskaber som jeg har fået igennem dig, hjalp mig igennem den vildeste oplevelse at føde min datter uden en jordemoder på sidelinjen. Jeg fik så meget ros i telefon omkring min kontrol og nærvær til vejrtrækning og ikke mindst at jeg samtidig var i stand til at tale og blive guidet i telefonen. Det kan jeg i høj grad takke dig for. Der er ingen tvivl om, at der har gjort mig mere bevidst om hvordan jeg stod stærkt i fødslen af vores datter og ikke mindst fik Empower og selvtilliden til "dét her, det kan jeg godt selv klare med min krop og rette mindset." og ud kom den fineste pige, som er sund og rask"

Maria S. S.

Gratis gave til dig

Få fødselsrejsen lige her!

Jeg har lavet en meditation til dig som er gravid, der går ind og hjælper dig med at få dannet et trygt forhold til din kommende fødsel.

– og bliv mentalt klar til fødslen.


Kontakt
Følg på instagram