Om

Jeg er Line Foltved og for mig har den alternative verden altid stået meget tydeligt, og faktisk var det så naturligt, at jeg også troede at alle andre oplevede verden på samme måde, som jeg.


Da jeg var barn troede jeg nemlig, at det var sådan det var, at være menneske – ligesom hunde som snuser til hinanden, for at få informationer og afstemt hinandens energier om hinanden. Som fuglen som bare ved, hvornår det er tid til at flyve sydpå, eller som blomsten der ved hvornår den skal blomstre. 


Da jeg blev gravid i 2013 – som kun 19 årige – viste jeg, at jeg selvfølgelig kunne føde naturligt og uden smerte. Jeg havde en dyb grundfølelse af, at det var muligt, at føde fuldstændig smertefrit.

Ligesom dyrene der bare lægger sig ned, går ind i sig selv, arbejder sammen med kroppen og føder.

Alternativ behandling Silkeborg

Barn med en psykopat

For nylig fik jeg spørgsmålet "Hvornår begyndte din rejse til at hjælpe gravide kvinder til en smertefri fødsel?"

Det store spring kom da jeg for 8 år siden fik et barn med en mand der viste sig at være psykopat – jeg levede under fysisk og psykisk vold.

Det føltes som at leve i et åbent fængsel. Du er fri til at gå, men du bliver holdt nede og alt bliver langsomt taget fra dig.

Lige DER i min graviditet, hvor det så allermest sort ud fandt jeg ud af at den eneste måde at redde mig selv og min kommende søn på, var at passe på mig selv og tage ÆGTE ansvar.

Selvom jeg levede under så ulidelige omstændigheder skabte jeg min DRØMME fødsel UDEN smerte, fordi jeg hver dag tjekkede ind og lyttede til mit inderste og mit instinkt. Der fik jeg overbevisningen om at når mor har det godt, så har barn det godt. Og overbevisningen om at vi er skabt til at føde.

Efter fødslen kom vi heldigvis væk og lever nu …ja, hvis jeg selv skulle sige det – og ja det skal jeg jo – ET FANTASTISK LIV..

SHIIIT, hvor har det reddet mit og min søns liv at jeg tog mig selv alvorligt.

Udover at jeg fik min søn som den største gave, så fik jeg også mig selv! Derfor er det også min største drivkraft i dag, at vi kan ALT når vi bare stopper op og tager os selv med FØRST.

SÅ hvis du tænker at ALT skal være perfekt for at opnå sin drømmefødsel, så skal du bare vide at du kan altid skabe indefra og ud, lige meget hvilken situation du står i, OGSÅ hvis du står i lort til halsen.

For du kan aldrig miste dig selv og det er det eneste du har brug for.Baggrund

Jeg er uddannet healer, clairvoyant og har en spirituel coach uddannelse. 

Desuden har jeg i rigtig mange år arbejdet med mennesker, både ældre og børn med særlige diagnoser. 

Jeg er født og opvokset i skønne naturrige Silkeborg og her bor jeg nu stadig, sammen med min kæreste, søn og vores hund, Maja. (Møjs, Majs, Pus, Dudu, Torben – Ja vores hund har mange navne) 


Jeg holder virkelig af, at livet skal være sjovt og fyldt med gode oplevelser. Jeg elsker at bruge tid med min familie og mine veninder.

Jeg nyder også roen og stilheden med mig selv. Her elsker jeg at høre lydbøger, meditere, gåture med hunden og ligge i en dejlig blød seng, med en god serie. 


Alternativ behandling Silkeborg

“jeg forstår vigtigheden, i at gå igennem alt det svære, for at kunne se, hvad jeg kan lære”

Kontakt
Følg på instagram

@linefoltved