Mor & barn ® healing

Kender du til følesen af magtesløshed, fortvivlelse, skyld og skam men også en dyb kærlighed på samme tid?

Så er du virkelig ikke alene.

Dét at blive mor, kan sætte gang i alle disse følelser, som gør at man kommer til at vende ting indad og føle at man har fejlet og er en dårlig mor.


Mor barn healing silkeborg  • Ønsker du lige nu at få mere overskud, ro og energi ind i livet som nybagt mor?


  • Ønsker du at forstå hvad det er din baby kommunikerer ud og viser dig?


  • Og ønsker du også at få en forståelse af hvad det er dig og din baby lærer af hinanden, lige nu?


Hvem er det til?

Denne behandlingsform er for dig som har en nyfødt baby og op til 12 måneder. Det er til dig som ønsker en forståelse, indsigter og healing til jeres situation. Det er en stor omvæltning for babyen at gå fra mors trygge, varme mave til at komme ud i verden med så mange nye indtryk og sansninger. Helt små babyer bruger kun stemninger, følelser og energier til at sanse med. Derfor kan der også nemt opstå ubalance hos babyen, som kan vise sig både fysisk og psykisk.

mor og barn healing silkeborg

Behandlingen

Selve behandlingen varer 1 time og foregår hjemme i jeres trygge rammer, for at skabe den bedste og rolig oplevelse for dig og din baby.

Imens din baby har lagt inde i din mave er i kommet i en tæt symbiose, som i stadig er i. Derfor er det vigtigt at se jer som en helhed og kigge på jeres ubalancer, som én.

Det vil sige at hvis der er en problemstilling hos baby som fx. ondt i maven, så kan vi ikke undgå at kigge på jer begge to, og her hjælper jeg med at finde både den fysiske og psykiske ubalance.

Det skaber en større forståelse, ro og i sidste ende et meget større overskud hos jer begge to.

Baby Healing Silkeborg

Nogle gange er det barn der får healing på selve problemstillingen, imens mor får en forståelse af situationen.

Andre gange er det mor der får healing, men det kan også meget vel være en kombination.

Man vil altid opleve med denne healingsform, at få en dybere forståelse af hvorfor tingene er som de er og hvad det er der ligger bagved problematikken.

Dette gør jeg via clairvoyance, hvor jeg den vej igennem skaber den bedst mulige healing og balance for jer. Babyer er enormt gode til at observere nye sansninger og energier, og derfor er denne healingsform helt essentielt til dem. Der vil således opleves en enormt hurtig healende effekt.


Pris 1000,- for 60 min.

mor barn healing silkeborg baby spædbarn spædbørn behandling
barn smerter healing

Problematikker hos spædbørn

Der kan meget nemt opstå ubalance både fysisk og psykisk hos helt nyfødte børn, som kan vise sig på mange måder:

Skævheder


Søvnproblemer


Kolik


Ondt i maven


Øreproblemer


Smerter og spændinger


Ord fra en glad mor

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Line kom hurtigt ind og snakke om de udfordringer jeg har haft med Lukas inden at jeg nåede at fortælle om dem. Jeg har siden mine behandlinger hos Line oplevet en større ro og langt større ovrerskud jeg kan give til min dreng og folk omkring mig. Hun får kun de allervarmeste anbefalinger herfra.

Trine S.

Jeg vil gerne give min største anbefaling til Line, som hjalp min datter da hun ikke var mange måneder gammel. Hun havde over en længere periode bøvlet med spændinger i nakken, samt ville hun kun ligge med hovedet til den ene side. Line fandt lynhurtigt frem til at problemet ikke udelukkende stammede fra de overnævnte områder, men rent faktisk kom fra hendes hofter, hvor hun også var låst. Efter Line havde gjort et fantastisk stykke arbejde, ville hun både ligge med hovedet til begge sider, samt hendes holdning fra hofterne og ned, var helt lige, og trak ikke længere til den ene side.


Jeg ved ikke hvad det er hun kan, men noget helt magisk kan hun i hvert fald. Både med hendes sind og ikke mindst den rolige person hun er og hendes måde at agere på i samarbejdet med min datter. 

Jeg kan kun anbefale alle at tage etsmut ind forbi hende – uanset hvadend man måtte bøvle med.

Christina H.
Kontakt
Følg på instagram

@linefoltved